OSLOWEB tilbyr de mest varierte operasjonspakkene tilgjengelig på markedet til de beste prisene. Vi tilbyr komplette driftspakkeløsninger og alt er satt opp på en slik måte at du når som helst kan kontakte oss for rask hjelp med siden din. I tillegg tar vi oss av alt som skjer i bakgrunnen slik at din nettløsning alltid holdes oppdatert og sikker mot cyberangrep.

  Ønsker du å komme raskt i gang, kontakt oss og bestill en driftspakke for domene og hosting i dag.

OSLOWEB tilbyr de mest varierte operasjonspakkene tilgjengelig på markedet til de beste prisene.
Vi tilbyr komplette driftspakkeløsninger og alt er satt opp på en slik måte at du når som helst kan kontakte oss for rask hjelp med siden din. I tillegg tar vi oss av alt som skjer i bakgrunnen slik at din nettløsning alltid holdes oppdatert og sikker mot cyberangrep.
Ønsker du å komme raskt i gang, kontakt oss og bestill en driftspakke for domene og hosting i dag.

ITConsulting
ITConsulting

Vi vil hjelpe deg med følgende

Arkitektur evaluering og gap analyse

Ekspertene våre vil gjennomføre intervjuer med interessenter for å samle informasjon om organisasjonens IT og miljøet den opererer i. Vi vil utføre kontekstanalysen og indikere hovedhull og forbedringsområder, basert på innhentede data.

Vurdere, identifisere og redusere forretningskontinuitetsrisikoer

Før vi fortsetter, vil teamet vårt identifisere risikoene forbundet med ideen din, vurdere dem og redusere fremtidige veisperringer i utvikling og distribusjon av bedriftsprogramvare. Vi vil utføre vurderinger basert på dataene som ble innhentet på det første trinnet.

Hjelp deg å velge riktig kombinasjon av teknologier

Enten det er for mobil, nett eller noe tilpasset, våre bedriftsløsninger og konsultasjoner er en pakke som identifiserer kravet ditt, typen publikum målet ditt, og deretter gir deg den riktige teknologistabelen som støtter applikasjonen din over lengre tid.

Hva vi gjør og hva du får

Vellykket moderniseringstiltak adresserer mennesker, prosesser og teknologier som er på plass og utvikler planer for å redusere risiko, fremme adopsjon og realisere fordelene. Vi kommer til hvert trinn med en robust digital bedriftskonsulentplanlegging.